Onze diensten

1-1-2 Glasservice, uw eerste hulp bij glasschade

Leveren en plaatsen van glas

Verschillend aanbod aan maten bomen in Waddinxveen

Bij ons kunt u terecht voor het plaatsen van alle soorten glas

Isolatieglas

U kunt bijvoorbeeld denken aan isolatieglas. Dit zorgt voor meer woongenot door een prima warmte- en geluidisolatie. Daarbij zorgt dit voor een energiebesparing. Met name met hoog-rendements isolatieglas met de aanduiding HR++ bereikt u het optimale rendement. Het houdt de meeste warmte binnen en er vindt ook geen condensatie plaats in de dubbele beglazing. U doet hiermee een zinvolle investering die u binnen een paar jaar terugverdient.

Veiligheidsglas

Ook kunt u bij ons terecht voor veiligheidsglas. Wanneer dit glas breekt dan is er geen sprake van scherpe scherven. Deze glassoort is ook prima te combineren met HR++ glas. Er zijn talrijke toepassingen zoals in deuren, glazen tafels en badschermen.

Verschillend aanbod aan maten bomen in Waddinxveen

Inbraakvertragend glas

Om uw inboedel te beschermen tegen ongenode gasten plaatsen wij inbraakvertragend glas. Dit gelaagd glas bestaat uit meerdere glasplaten waartussen een sterke laag folie wordt aangebracht. Hierdoor zal het glas moeilijk breken. Inbraakvertragend glas is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Informeert u naar de juiste keuze.

Floatglas

Floatglas is het traditioneel enkellaags glas. Dit glas is verkrijgbaar is verschillende diktes ?en kleuren.

Draadglas

Draadglas is gewapend met metalen draden. Bij glasbreuk houden deze draden de glasscherven bijeen. Dit zorgt voor veiligheid, maar ook werkt dit glas inbraakvertragend door de sterke constructie.

Figuurglas

Figuurglas kan uw interieur een bijzondere uitstraling geven. Het is een doorschijnende glassoort met allerlei motieven. Zoals ribbels en bobbels. Wij leveren en plaatsen dit glas. Doordat het enkel glas betreft is dit figuurglas minder geschikt voor de toepassing in ramen die een scheiding vormen tussen binnen en buiten.

Glas in lood

Wij hebben ons tevens gespecialiseerd in het repareren van glas in lood. Is uw glas in lood raam beschadigd dan kunt u vertrouwen op ons ambachtelijk vakmanschap.

24 uur bereikbaar en inzetbaar bij glasbreuk

Verschillend aanbod aan maten bomen in Waddinxveen

Glasbreuk

Glasbreuk houdt zich niet aan kantooruren en gebeurt vaak op onverwachte momenten. Op dat moment wilt u direct geholpen worden. Om u optimaal van dienst te zijn bieden wij een 24 uur service. Ingeval van calamiteiten kunt u ons 24/7 bereiken.

Wij brengen dan de nieuwe ruit aan. Mocht dit niet direct mogelijk zijn dan verzorgen wij een noodvoorziening van glas of hout. Als wij de ruit in de juiste afmetingen hebben ontvangen dan zorgen wij voor een spoedige plaatsing. Meestal binnen 48 uur na het incident.

Informeert u naar onze concurrerende tarieven. Veel tevreden klanten in de regio Rotterdam gingen u al voor. Wij zijn u graag van dienst.

112-GLASSERVICE

Eerste hulp bij glasschade

112-Glasservice

Eerste hulp bij glasschade